Waar ben ik nu weer mee opgezadeld?

De selectie van een geschikte partner

Als je op zoek bent naar een leuke relatie, dan is de kans groot dat je een ideaalplaatje hebt van je toekomstige partner. Hierdoor kan het best lastig zijn om iemand te vinden, want vaak moeten ze aan een heel wat eisen voldoen. Ze hebben een bepaald uiterlijk, karaktereigenschappen en staan op een bepaalde manier in het leven.

Hoe voorkom je nu dat er niemand overblijft die bij je past?

Het gaat hierbij om je intentie. Als je bij het daten er al vanuit gaat dat het niks gaat worden, dan wordt het ook niks. Je vindt bevestiging in alles. Trust me. Maar het werkt ook andersom. Als je je echt openstelt om iemand leuks te ontmoeten, dan gaat dat een stuk gemakkelijker. Affirmaties (positieve bevestigingen van gedachtes) kunnen je hierbij helpen. Bekijk hier een mooie oefening.

Selecteren kun je leren

Het is van de andere kant ook helemaal niet erg om kritisch te zijn. Iemand moet ten slotte wel bij je passen en als het goed is voor heel veel jaar…

Het is gewoon niet zo dat iedereen met een beetje goede wil bij elkaar past. Heel flauw, maar een Belgisch trekpaard is geen ook goede combi met een Arabier. Zo geldt dat ook voor jou. Iemand die echt niks met dieren gaat niet goed samen met jou als paardenliefhebber. Ze hoeven niet dezelfde passie te hebben, maar op zijn minst wel begrip.

Enkele vragen die je kan helpen bij de selectie van een nieuwe date:

  1. Zou hij/zij goed kunnen opschiet met mijn vrienden?
  2. Is er oprechte interesse in mij?
  3. Worden mijn grenzen gerespecteerd?
  4. Kan je jezelf zijn bij deze man/vrouw?

Blijf ook vooral luisteren naar je onderbuikgevoel. Want als iets te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat vaak ook zo.

Zelfde interesse

Paard & Partner is opgericht voor paardenliefhebbers. Omdat je al zoveel gemeen hebt, is de kans groot dat je iemand treft die bij je past. Die selectie hebben we al voor je gemaakt. Ook kijken we handmatig de profielen na op frauduleuze profielen. Nog een gewenste selectie. ;)

Lijkt het je ook wel wat om de prins(es) op het witte paard te vinden, schrijf je dan nu in op de datingsite Paard & Partner. Je mag (na de handmatige goedkeuring) de site 2 dagen gratis proberen.