Prijzen

Een gratis datingsite. Klinkt goed toch?
Iedereen kan hierop een profiel aanmaken en het is natuurlijk aantrekkelijker als iets gratis is. Het nadeel hiervan is dat de singles op deze sites/apps meestal veel minder serieus zijn. De singles op betaalde websites hebben er meer voor over om een leuke match te vinden. Ook hebben gratis sites meer fraudeurs. Het Paard & Partner team kijkt bijvoorbeeld meerdere keren per dag de profielen na op fraude.
Daarnaast zijn betaalde websites betrouwbaarder omdat meer velden verplicht ingevuld moeten worden. Je kunt daardoor meer te weten komen over de andere profielen op de site.
Ook worden deze sites vaker en beter geüpdatet.

De gratis periode die je krijgt bij het aanmaken van een nieuw account stopt automatisch. Je zit hierna dus niet vast aan een lidmaatschap. Je kan alleen geen gebruik meer maken van alle functies op de site, waaronder berichten versturen of lezen.
 

Wat kun je met een lidmaatschap?
Met een lidmaatschap kun je in contact komen met andere vrijgezelle paardenliefhebbers. Je kan berichten versturen en ontvangen, likes en vriendschapsverzoeken versturen en je kan chatten. Daarnaast kun je net als met een gratis account alle profielen bekijken, zoeken en filteren bij het zoeken en anderen toevoegen als favoriet.

Prijzen
Nieuwe profielen krijgen gratis 2 dagen om de site te proberen. Hierna zit je niet vast aan een lidmaatschap. Dit kun je wel afnemen als je in contact wil blijven/komen met anderen. 
Je kan al lid worden vanaf € 4 per maand en het is ieder moment op te zeggen.

Een lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Deze kun je gemakkelijk opzeggen in je account.