Een goede profielfoto

Tips om meer reactie te krijgen

Je profielfoto is de eerst indruk die je bij iemand achter laat. Uit onderzoek is gebleken dat je 90%(!) meer kans maakt op een reactie van andere singles als je een profielfoto hebt. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste foto gebruikt om een goede eerste indruk te geven.

Hier de top 5 voor een aantrekkelijke foto

1. Laat jezelf zien
Het lijkt misschien overbodig, maar hoe je gezicht eruitziet, is datgene wat men het eerste wil weten als men zoekt. Het belangrijkste is dus dat je op de eerste foto je gezicht goed laat zien. Natuurlijk mag je ook je paard laten zien.

2. Plaats een recente foto
Ja het is waar, die ene foto sta je toch wel heel erg goed op, alleen hij is 10 jaar oud.... En daar sta je dan bij je eerste date. Je bent uiteindelijk toch naar iemand op zoek die ook blij is met wie jij bent. super aantrekkelijk! Je hoeft niks te overdrijven, je hoeft alleen maar jezelf te zijn. Hoe fijn is dat?

3. Gebruik meerdere foto's
Zeg nou zelf, je krijgt toch een beter beeld van iemand als je meer foto's van ze hebt gezien? Het maakt je veel interessanter als je verschillende foto's plaatst (25% om precies te zijn). Varieer hierin, maar vergeet niet dat je zo knap bent als je minst aantrekkelijke foto.

4. Omgeving
Waar kom je graag? Wij paardenmensen zijn graag op stal of in de natuur. De omgeving waar jij je op je gemak voelt, vertelt ook veel over jou. 

5. Gebruik een goede camera
Over recent gesproken, als je een profielfoto wilt maken, zorg dan voor een goede camera. Heel simpel, ze maken mooiere foto's. Ohja en vergeet de flits niet uit te zetten, die maakt je 7 jaar ouder.