Over ons

Wie zijn wij?

Over ons

Paard & Partner is opgericht door Ilse Jespers en op 30 juni 2018 online gegaan. Ilse groeide op in een paardenfamilie en is bestuurder van Vereniging Eigen Paard. Hierdoor weet ze hoe belangrijk het is om een partner te hebben die jouw passie voor paarden deelt of in ieder geval begrijpt. Met name het begrip voor de tijd die je met deze hobby kwijt bent is van groot belang. 

Door het evenement Horse Dating is het balletje gaan rollen. Dit evenement, georganiseerd door Vereniging Eigen Paard, is bedoeld om kopers en verkopers bij elkaar te brengen en te begeleiden bij de aankoop van een paard. Mensen vroegen zich af of er iets soortgelijks is voor mensen. Ilse kreeg deze vraag, ook buiten het evenement om, wel vaker. Dit heeft haar aan het denken gezet. Daarbij kent ze veel vrijgezellen paardenliefhebbers in alle leeftijdsklasse, ook bij de senioren. 

Met ons team hopen met Paard & Partner paardenliefhebbers met elkaar te verbinden. Dit kan zijn in de vorm van een relatie, maar er kunnen ook vriendschappen ontstaan. Naast de website zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd en andere extra’s, zoals buitenritten. Heb je zelf een leuk idee, dan horen we het graag. 085-0161023 of info @ paardpartner.nl

Wij zijn een erkend leerbedrijf en leiden vakmensen op. 

Bekijk Paard & Partner op Datingsitekiezen.nl

Ilse Jespers

Ik ben Ilse Jespers (1985) en ik ben opgegroeid op een dressuurstal in het Brabantse Teteringen. Wat je misschien niet zou verwachten is dat ik nooit paard heb gereden. Op mijn (ik denk) 18e ben ik gestopt met het rijden van mijn pony. Ik heb toen mijn studie Retail Management en Rechten afgemaakt en ben die tijd directeur geworden van Vereniging Eigen Paard. Naast alle activiteiten op hippisch gebied vind het heel leuk om improvisatietheater te spelen.

Met Paard & Partner wil ik vooral mensen gelukkig maken in de liefde. Ik heb het altijd leuk gevonden om de juiste mensen bij elkaar te brengen en dat dit op deze manier kan is helemaal fantastisch.

Bas van de Ree

Foto Bas van de Ree

Bas is mijn partner en heeft meer dan 20 jaar ervaring in de IT en onderwijs. Hij is een technische duizendpoot en kan overal wel een steentje bijdragen. Zo helpt hij bij het vertalen van de functionele wensen naar de techniek, vervult de rol als technisch projectleider bij nieuwe ontwikkelingen, maakt foto's, video's en schrijft content. Zonder hem was er geen website. Zelf heeft hij ook een bedrijf, namelijk PC Dokter Breda

Klazien Schaap

Klazien is psycholoog en gespecialiseerd in liefde en dating sinds 2004. Ik ben altijd al een enorme datingfanaat geweest. Ik wil er alles over weten, maar ik doe het ook graag in de praktijk. Mijn grootste talent is het vinden van geweldige relaties. Ik gun iedereen de overvloed aan liefde in hun leven zoals ik die zelf dagelijks ervaar. Daarom heb ik van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt. Ik help mensen (en mannen in het bijzonder) het beste uit zichzelf te halen om de partner die zij leuk vinden te vinden en te veroveren, zonder gebruik te hoeven maken van snelle trucjes.