Voor een 54-jarige vrouw uit Kampen zijn we op zoek naar een energieke en interessante man.

Over
Deze sprankelende vrouw ontdekte al op vroege leeftijd de passie voor de paarden. Zodra ze de mogelijkheid kreeg, zocht ze de manege op om te rijden. De paarden zijn altijd in haar leven gebleven. Op dit moment heeft ze haar paard bij een pensionstal ondergebracht, waar ze ongeveer vier dagen in de week naartoe gaat.

Na haar studie is ze terechtgekomen in de levensmiddelentechnologie, waarbij ze fulltime werkt op het kwaliteitsgebied in deze branche. Ze is gedreven en heeft liefde voor haar vak. Zowel privé als zakelijk wil ze zich altijd blijven ontwikkelen.

Ze heeft haar leven goed op orde en is onafhankelijk. Uit haar eerste huwelijk heeft ze twee zonen (21 en 22 jaar) en ze heeft nog andere langere relaties gehad.

Ze houdt van gezelligheid, heeft een groot sociaal netwerk en ze vindt het belangrijk dat anderen het fijn hebben. Het is een vrouw met een goed gevoel voor humor. Het liefst voert ze inhoudelijke gesprekken om zo een ander beter te leren kennen. Met haar brede interesses en haar natuurlijke nieuwsgierigheid is het gemakkelijk om een onderwerp te vinden en daarmee de diepte in te gaan.

Haar interesses liggen onder andere bij koken, In het verlengde daarvan kan ze ook enorm genieten van eten bij een goed restaurant. Ze leest graag literaire boeken en houdt van dansen. Ze is muzikaal opgegroeid en kan discoliedjes uit de jaren 80 en 90, maar ook klassieke muziek, goed waarderen.

Voor een vakantie kun je met haar het beste naar een Scandinavisch land gaan, waarbij activiteiten en rust afgewisseld worden. Als vriendinnen van haar op vakantie gaan, wordt aan haar gevraagd om op de boerderij te passen. Met alle liefde stuurt ze dus regelmatig iemand op vakantie. ;)

Persoonlijk
Vrouwelijke goedlachse vrouw
Lengte: 1.68m
Postuur: slank
Kleur ogen: blauw/groen
Haar: grijs schouderlengte
Kledingstijl: casual/sportief
Roken: nee
Drankje: soms

Ze zoekt
Ze zou graag een goed verzorgde, lieve, energieke en interessante man willen ontmoeten. Een goedlachse man met normen en waarden past goed bij haar.

Sta je net als haar nog vol in het leven, ben je ongeveer haar leeftijd en spreekt haar profiel je aan? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer. info@paardpartner.nl