Gezocht: verzorgde, lieve vent (30-39 jaar)

Omgeving (zuid) Limburg

Deze lieve en mooie meid omschrijft zichzelf als een echt natuurmens. Ze is het liefste buiten en maakt dan wandelingen met haar hond. Op dit moment volgt ze ook een cursus met haar Mechelse herder. Naast haar hond is ze jarenlang actief geweest in de paardensport (dressuur). Ze heeft sportpaarden uitgebracht voor een stal en heeft nu nog eens per week les op een andere stal.

Ze werkt 40 uur per week als operationeel inkoper en volgt een opleiding om hierin te specialiseren. Het is niet haar droombaan, maar gaat ook zeker niet met tegenzin naar haar werk. Ze vindt het leuk om dit nieuwe project aan te pakken.

Zoals gezegd is ze dus liever buiten in de natuur. Wat ze ook heerlijk vindt, is om met een dekentje op de bank en een kop chocomel een goede film te kijken. Ze heeft bijvoorbeeld de hele serie van Friends gezien (wie niet :)), maar ook de Marvelfilms zijn favoriet.

Ze weet van aanpakken, want naast al haar bezigheden op het werk en haar hobby’s heeft ze net de badkamer van haar huis opgeknapt. Ze woont in de buurt van haar familie (haar ouders en twee broers) en ze heeft het daar goed naar haar zin.

Ben jij die leuke man in de leeftijd van 30 - 39 jaar en spreekt haar profiel je aan? Reageer dan kosteloos.