Dames uit het noorden opgelet, deze vriendelijke Fries is opzoek naar een leuke relatie. Hij is opgegroeid in noord Friesland op een boerderij. Daar heeft hij de liefde voor dieren ook vandaan. Hij heeft een tweejarige labrador en liefhebberij voor de paardensport.

Met zijn hond maakt hij wandelingen van een uurtje. In de zomer wil hij ook nog wel eens de racefiets pakken om recreatief te rijden. Hij heeft een aantal paarden gereden voor anderen en zou het leuk vinden om nu een eigen paard aan te schaffen. Hij heeft dressuur gereden, springen, maar ook mensport interesseren hem.

De zonsopgang spreekt hem aan. “Dan staat je een mooie dag te wachten”. Daarnaast is hij (met name in de zomer) veel buiten te vinden. Wie is de mol, Opsporing verzocht en Big Brother zijn programma’s die hem aanspreken. Een spelprogramma waarmee veel geld gewonnen kan worden, passen hem niet.

Het lijkt hem leuk om met een partner op vakantie te gaan. Hij kan goed op zichzelf zijn, maar hij zou het leuk vinden om een maatje te hebben. Het is een attente man, bescheiden en vooral gezellig. Bij hem kun je terecht voor een luisterend oor. Hij is oprecht, nuchter en betrouwbaar en hij heeft hele fijne humor. Het is heerlijk om hem om je heen te hebben.

Hij is opzoek naar een lieve, betrouwbare vrouw tussen de 35-45 jaar. De voorkeur heeft iemand uit het noorden, niet hoger opgeleid. Ben jij een dierenvriend met een goed karakter? Lijkt het je gezellig om deze man te ontmoeten? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer.