Op een datingsite ga je vooral zelf opzoek naar een nieuwe liefde, maar je kan je ook laten helpen door een datingbureau. Deze man zou graag een leuke paardenvrouw ontmoeten en heeft zich opgegeven via Love Flavour.

Over

Deze Nederlandse man van 32 jaar woont net over de grens in België. Hij heeft een technische achtergrond, hij heeft namelijk aan de TU van Eindhoven technische bedrijfskunde gestudeerd. Hij werkt als Reliability engineer (hierbij richt je je op het optimaliseren van de betrouwbaarheid van een systeem, zodat deze in staat is om te voldoen aan de gewenste functies). Het strategische van dit werk spreekt hem aan.

Zelf is hij ook gestructureerd, opgeruimd en analyserend. Hij kijkt graag naar de toekomst en heeft hiervoor al mooie plannen gemaakt. Zo zou hij graag een huis bij het bos hebben met veel grond en paarden.

Paarden

Hij heeft op dit moment drie paarden, waarvan een rijpaard (andere zijn jaarlingen), waarbij de springsport geambieerd wordt. Daarnaast heeft hij interesse in de biomechanica van paard en heeft osteopathie voor paarden gevolgd. Dit met als doel bij te dragen aan het welzijn van het paard.

Naast de paardenhobby klust hij ook graag en qua series gaat de interesse uit naar bv. Suits of house of cards (netflix)

Hij zoekt

Hij zou graag een vrouw (van begin 30) ontmoeten die net als hem houdt van de natuur, paarden en een inhoudelijk gesprek.

Ben jij een zelfstandige vrouw, sta je positief in het leven en spreekt het profiel van deze man je aan, laat het ons dan weten.