Er zijn verschillende manieren om opzoek te gaan naar een leuke relatie. Zo kun je nieuwe mensen ontmoeten via vrienden of feestjes (al is dat op het moment niet zo gemakkelijk). Je kan mensen via een datingsite zoals deze ontmoeten. Maar wist je dat we ook vóór je opzoek kunnen gaan?

In dat geval maak je gebruik van personal matchen via Love Flavour. Hierbij gaan wij voor je opzoek naar een passende match. 

Hoe gaat dat in zijn werk?
Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. Hierin leggen we graag uit hoe we te werk gaan en kun jij beslissen of Love Flavour bij je past.

Als je ervoor kiest om via Love Flavour opzoek te gaan, dan plannen we een afspraak in. Tijdens deze afspraak stellen we je profiel op. Hierna gaan we voor je opzoek naar een passende date.

Zodra we een geschikte kandidaat hebben gevonden nodigen we jullie uit voor een date. De date kan compleet worden verzorgd.

Na jullie afspraak zullen we de date evalueren. Hopelijk gaan jullie snel weer op date, zo niet, dan zoeken we verder.

Kosten
De kosten voor dit traject zijn € 600,- inclusief BTW, maar exclusief eventuele reiskosten of kosten voor de date zelf. Het is mogelijk om een betaalafspraak te maken.

Start vandaag nog. Kijk op LoveFlavour.nl