Wees gewaarschuwd!

Serge van der Wulp

Wees gewaarschuwd voor Serge van der Wulp, een oude bekende van het programma Opgelicht. Eens in de zoveel tijd maakt hij zijn opwachting in dit programma en het is opnieuw raak.

Als Serge van der Wulp niet achter slot en grendel zit, regent het klachten over hem. Hij stelt zich steevast voor met een valse naam. Dat doet hij om indruk te maken en zo zijn ware aard verborgen te houden.

Hij doet zich voor als een succesvolle paardenhandelaar. Emmy De Jeu vertelt in Opgelicht haar verhaal over de handel in merries. Ook is Serge actief op Tinder en gaat met verkeerde intenties relaties aan. Serge bedriegt en bedreigt.

Wij kijken dagelijks een aantal keer de profielen na op fraude. Natuurlijk checken we ook op een mogelijk profiel van Serge van der Wulp. Mocht je zelf een profiel niet vertrouwen, dan kun je dat ook bij ons aangeven door bij het profiel op de knop "Misbruik melden" te klikken.

In de video hieronder van Opgelicht wordt er uitgebreid ingegaan op de manier waarop hij te werk gaat.

Indien je slachtoffer bent geworden van oplichting of ongewenst gedrag is het mogelijk om hiervan aangifte te doen bij de Landelijke Politie 112 (0900-8844 geen spoed ) of kan je melding maken van oplichting bij Fraudehelpdesk. 

Serge van de Wulp

Catalogus
Auteur
Paard & Partner
Datum
13 mei 2020