Vriendelijke en zorgzame man 70 jaar Sprang-Capelle zoekt vrouw

Ad is een vriendelijke en zorgzame man die altijd bereid is anderen te helpen. Hij is een harde werker, maar geniet ook volop van het leven. Ad staat altijd open voor avonturen en vindt het heerlijk om nieuwe dingen te ontdekken. Hij is een loyale en zorgzame partner en zoekt iemand die deze eigenschappen deelt.

Hij geniet van een uitstekende gezondheid en heeft onlangs nog een grondige “APK” ondergaan om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Gelukkig waren alle resultaten positief en leidt hij een actieve en gezonde levensstijl. Zijn werk als uitvoerder in de bouw heeft hem altijd voldoening geschonken. Hij hoeft niet meer te werken, maar kan het niet laten toch wat te klussen voor anderen. Daarnaast brengt hij graag uren door met zijn paarden en geniet hij van de werkzaamheden op zijn eigen stukje land. Hij is actief betrokken bij een paardensportvereniging en geniet van zijn wekelijkse lessen.

Ad’s levenspad heeft hem door enkele uitdagende tijden geleid, waaronder het verlies van zijn twee dierbare vrouwen. Ondanks deze moeilijkheden is hij altijd positief gebleven en heeft hij waardevolle levenslessen geleerd. Hij heeft een goede band met zijn zoon uit zijn eerste huwelijk.

Zijn sociale kring is hecht en hij heeft een warme persoonlijkheid. Hij houdt ervan om te ontspannen op een terrasje en lekker uit eten gaan. Ook gaat hij graag wandelen en houdt hij ervan om te dansen. Ad heeft graag de radio aan. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij hem, zolang anderen maar genieten. ��

Persoonlijk
Lengte: 1.63 m
Postuur: normaal
Kleur ogen: blauw
Haar: kort, grijs
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: ja

Hij zoekt
Ad is op zoek naar een gezellige, actieve vrouw die openstaat voor nieuwe ervaringen. Iemand die net als hij van het buitenleven houdt en zich comfortabel voelt met het buitenleven en de aanwezigheid van zijn trouwe hond, kat en paarden. Het is voor hem belangrijk dat zijn partner eerlijk en sociaal is.

Laat het ons weten als je Ad wil leren kennen en wie weet ontmoet je hem binnenkort wel. info@eigenpaard.nl