Zal jij steigeren van de liefde tijdens het Almelose Ruiterbal? ❤️

Op vrijdagavond 24 juni start het feest van de Almelose Ruiterdagen! Een feest dat doorgaat tot in de late uurtjes. Natuurlijk kan daarbij de aanwezigheid van cupido niet ontbreken. Dus… Plan voor aanvang een dress-uur in en steel de show met jouw outfit! 

Tijd voor een feestje
Het Almelose Ruiterbal is een feest waarbij ruiters een avond met elkaar kunnen feesten onder het genot van een lekker drankje, muziek en vooral gezelligheid! Wie er ook op het feest aanwezig zijn… Cupido’s! Zij voelen aan waar de vrijgezellen zich bevinden en hopen op het feest mensen bij elkaar te brengen! Daarom wordt er een Singlebar geopend waar je singles tegenkomt die er voor openstaan om jou te leren kennen! 

Daarnaast zorgen wij ervoor dat je op het feest op een subtiele manier kunt zien wie er vrijgezel is en ervoor open staat om een praatje te maken. Hulp nodig met de openingszin? Je mag de Cupido’s hiermee opzadelen. Zij helpen je graag! 

Ben jij erbij?
Wij vinden het fantastisch als jij er bij bent! De toegang tot het feest is helemaal gratis! 

Sta jij er als single voor open om andere mensen te leren kennen? En wil jij mogelijk gematcht worden? Dan vragen wij een symbolisch bedrag van € 2,-. Daarmee kunnen wij zien wie er single zijn en geven we je de mogelijkheid om gematcht te worden! 

Info
Waar: Almelose Ruiterdagen
Wanneer: Vrijdagavond 24 juni
Hoe laat? Start om 21:00 uur (Singlebar geopend van 21:30 tot 22:30 uur)

Richten de Cupido’s hun pijlen op jou deze avond? Geef het een kans! Niet geschoten is altijd mis! 

Wil je ook gratis de datingsite Paard & Partner proberen. Maak dan vandaag nog je profiel aan en ontmoet andere single paardenliefhebbers.