Wil je stage lopen bij Paard & Partner?

Paard & Partner BV is een datingsite voor mensen met dezelfde hobby, namelijk paarden. Deze datingsite is op 30 juni gelanceerd en heeft inmiddels 1500 profielen. Naast de datingsite worden er ook activiteiten georganiseerd, zoals buitenritten, speeddates en andere activiteiten. Je krijgt ook de mogelijkheid om een onderzoek te doen.

Bedrijfsomschrijving:

Paard & Partner B.V. opereert vanuit haar website en heeft haar kantoor in Teteringen. We werken samen met een datingcoach, restaurants en een bedrijf dat buitenritten organiseert.

Leden van deze datingsite kunnen inloggen en zo met anderen in contact komen, bij bepaalde informatie komen en zij krijgen ook ledenkortingen. Vanuit de website wordt nieuws verspreid bij de social media kanalen en de nieuwsbrief.

Taakomschrijving:

Als Marketing & Communicatie stagiair(e) ondersteun je Paard & Partner in (online) marketing en communicatie. Denk daarbij aan het maken van blogs, nieuws en andere content. Ook vragen we je om de verschillende social media kanalen bij te houden. Maar ook bij onze events die we organiseren vragen we jou om een steentje bij te dragen.

Kortom een zeer veelzijdige mee-werk stage waar je zelfstandig kunt ontwikkelen zodat je het marketingvak in het werkende leven meemaakt.

Gewenst profiel:

• Beschikbaar het liefst per 2019;
• Hoge mate van interesse in online marketing en affiniteit met de hippische wereld;
• Je volgt een HBO opleiding richting marketing en/of communicatie;
• Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
• Een hoge mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

Overige informatie:

Het is niet mogelijk om met het openbaar vervoer op de locatie te komen. Het kantoor beschikt over bureau’s met een eigen werkplaats voor de stagiaire, een vergaderruimte en keuken. Je kan gratis parkeren voor de deur.

Sollicitatieprocedure:

We ontvangen graag je vacature voor deze stage via ilse@paardpartner.nl. Vermeld bij het onderwerp dat het gaat over de stage voor de datingsite.

Geef een reactie