Man gezocht (NH)

Ben jij een man tussen de 55 en 65 jaar?

We zijn op zoek naar een leuke paardenman voor deze fantastische vrouw.

Vrouw 60 jaar uit Enkhuizen

Deze heerlijke enthousiaste vrouw woont in een gezellig huis. Samen met haar twee (volwassen) dochters deelt ze de passie voor de paarden. Al vanaf jongs af aan is ze besmet geraakt met het paardenvirus en is dus regelmatig op stal te vinden.

Ze heeft vroeger paarden zadelmak gemaakt en de Orun opleiding gevolgd. Nu rijdt ze graag een buitenrit en houdt ervan om een sprongetje te maken.

Naast de paarden houdt ze van kunst en vakanties. Ze is erg creatief. Er hangen verschillende kunstwerken van haar in haar huis. Daar lopen trouwens ook twee katten rond.

Ze is opgewekt, ondernemend en energiek. Ze heeft een mooi sociaal leven. Ze houdt van gezelligheid, maar ze kan ook goed alleen zijn. Ze heeft een lange relatie gehad met de vader van haar dochters. Ze waren 15 jaar getrouwd.

Lengte: 1.62m
Postuur: volslank
Kleur ogen: groen/grijs
Haar: kort blond
Kledingstijl: casual
Roken: nee
Drankje: bij gelegenheden

Ze zoekt
Ze is op zoek naar een man tussen de 55 en 65 jaar. Iemand waarbij ze zich op haar gemak kan voelen en met wie ze veel plezier kan maken. Het mooiste zou zijn als deze man ook een passie voor paarden heeft.

Ben jij die vriendelijke man die net als haar brede interesses heeft en spreekt haar profiel je aan? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer.

info@paardpartner.nl of 085-0161023