Blind date!

Deze blind date is niet zomaar een blind date… Je date namelijk écht in het donker!
In samenwerking met restaurant Zwart in Breda mogen we een unieke dag organiseren.

Hapjes en drankjes
Zou je wel eens op een echte blind date willen? Dat kan!
Tijdens deze date weet je vooraf niet wie er tegenover je zit. De mannen en vrouwen worden namelijk apart van elkaar ontvangen en krijgen uitleg over het eten in restaurant Zwart. Er zijn 3 hapjes die worden geserveerd met drankjes. Bij iedere nieuwe ronde wisselen de tafels, waardoor je in totaal met 3 verschillende mensen een blind date hebt. Langzaam loop je terug naar het licht en uiteraard ben je benieuwd met wie je de dates hebt gehad. Je kunt na afloop natuurlijk nog gezellig blijven om iets te drinken. Er zijn ook nog wat leuke games die je samen kunt doen.

Wij proberen het zo indelen dat de man/vrouw verhouding hetzelfde zijn. Als er voldoende aanmeldingen zijn kunnen we meerdere groepen inplannen. We zullen geen gegevens van je bekend maken, je krijgt een naambordje met alleen je voornaam erop. Na afloop kun je aangeven als je interesse hebt in een andere deelnemers. Is dat wederzijds, dan krijgen jullie van elkaar het mailadres waarmee je je hebt ingeschreven.

Datum: zondag 9 december 2018
Tijd: 13:30 uur
kosten: € 35

Voor het bedrag van € 35 krijg je dus een middagvullend programma inclusief 3 gerechtjes, 3 normale drankjes in het licht (vooraf of achteraf), en in het donker 3 drankjes (speciaalbier/wijn/fris).

Geef een reactie