Ga je mee naar Indoor Friesland?

Met een groep singles de paardensport bekijken

Wie lijkt het leuk om zaterdag 22 oktober aan het einde van de middag mee te gaan naar Indoor Friesland?

Om 16:00 uur verzamelen we en kunnen we het entertainment, de paardensport en het strodorp bekijken. Misschien spotten we ook wel potentiële dates...

Als er genoeg interesse is, bestellen we jullie kaartjes. De kosten zijn € 30. 
Hier vind je informatie over de route en het parkeren. 
Laat ons hier weten dat je erbij wil zijn. 

Over Indoor Friesland
Het WTC Expo in Leeuwarden staat van 14 t/m 16 en 19 t/m 22 oktober 2022 geheel in het teken van Indoor Friesland. Na jaren van afwezigheid staat de 41e editie van hét paardensportevenement van Friesland weer op de agenda.

Zowel nationaal als internationaal dressuur en springen staat op het programma. Van 14 t/m 16 oktober worden er lichte en zware dressuurwedstrijden uitgeschreven op CDI3*-niveau. Van 19 t/m 22 oktober worden er springrubrieken uitgeschreven op CSI1* en CSI3* niveau. Daarnaast kan het publiek vanaf de tribune genieten van fantastische shows, het Friese tuigpaard en het nieuwe Elfstedenspringen. Even stoom afblazen tussen de zinderende sport in de hoofdpiste door kan in het sfeervolle Strodorp. Tijdens Indoor Friesland is het Strodorp dé plek waar de paardensportwereld elkaar ontmoet en de laatste innovaties en ontwikkelingen in de sector getoond worden. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt er geproefd aan de hippische lifestyle. 

De 41e editie van Indoor Friesland belooft een evenement van wereldklasse te worden waar iedereen kan genieten van de paardensport in haar fele facetten mede dankzij de geweldige ambassadeurs van het evenement: Jur Vrieling, Franke Sloothaak, Wiepke van de Lageweg, Dinja van Liere met Hermès en Marten Luiten.