Waarom zou je juist moeten gaan online daten tijdens corona?

 

Hier 3 redenen waar we dieper op in gaan:

  • Je kunt flirten vanuit huis
  • Je ontmoet nieuwe mensen
  • Perfecte tijd

 

Flirten vanuit huis

Juist nu is het belangrijk om in contact te blijven met anderen. Helaas gaat dat in deze tijden een stuk moeilijker dan voorheen. Een gezellig avondje uit of een terrasje pakken zit er niet meer in. Des te meer reden om online contact te zoeken. Het is namelijk zo dat mensen sociaal contact nodig hebben om gelukkiger te zijn. Ook online contact valt hier onder. Je kunt gezellig praten met mensen en je kunt zelfs aangeven of je opzoek bent naar een relatie, vrienden of chat contact. Misschien wel allemaal ��.  Je hoeft hierbij niet na te denken over of je je wel aan de regels houdt en genoeg afstand bewaard. Dit is natuurlijk super makkelijk vanuit huis, start je laptop of telefoon op en kijk welke vrijgezellen je een berichtje gestuurd hebben of jij misschien zelf een berichtje kunt gaan sturen.

 

Ontmoet nieuwe mensen

Op datingsites leer je nieuwe mensen kennen. En ook nog eens super gemakkelijk. Je hebt weer eens andere gesprekken dan die je altijd al voert met je vrienden of familie. Nieuwe onderwerpen en inzichten en natuurlijk is het altijd super leuk om nieuwe mensen te leren kennen en dan vooral als je een date zoekt die je in deze tijden misschien minder snel tegen komt. Je kan deze leuke date makkelijk online vinden. Kies een datingsite die bij je past en waar vrijgezellen op zitten die jou aanspreken.  Je kunt deze vrijgezellen een berichtje sturen op de site (ook een blog over) en kunt gezellige gesprekken voeren en wie weet zit die corona date er wel in!

 

Perfecte tijd

Waarom zou je deze tijd níet benutten om te zoeken naar die perfecte match? Misschien heb je wel meer tijd over door het thuis zitten en geen avondjes weg te zijn. Dan is dit een super goede tijd om te chatten met wat leuke singles, te kijken wie met jou matchen en te weten te komen waar jij nou precies naar opzoek bent. Online daten is een leuke bezigheid op de saaie dagen en avonden waar je niet kunt afspreken met vrienden of gezellig een avondje weg kunt. Online daten is de beste vervanging vinden wij! Je bent toch nog in contact met mensen die je nog niet kent maar zeker op een makkelijke manier kunt leren kennen. Je kunt gezellig praten en tegelijk zit je heerlijk met je warme chocomel en een dekentje op de bank. Hoe lekker is dat?!

 

 

 

Wat kun je doen als je samen verantwoord op date wil?

Niet alles is dicht gelukkig. Er zijn nog een paar leuke opties.

 

  • Een dagje naar de dierentuin
  • Je kunt samen koken
  • Iets sportiefs doen
  • Romantische strandwandeling
  • Thuis wijn/bier proeverij

 

Dit zijn een paar leuke corona proof dates. Je kunt afstand bewaren maar toch een hele leuke dag hebben samen. Dit is leuk om elkaar beter te leren kennen, elkaar te zien in het echt en zonder risico’s.

 

Ben jij er helemaal klaar voor? Schrijf je dan nu in en kom in contact met andere vrijgezelle paardenliefhebbers.