Wie zijn wij

Paard & Partner is opgericht door Ilse Jespers. Ilse groeide op in een paardenfamilie en is directeur van Vereniging Eigen Paard. Hierdoor weet ze hoe belangrijk het is om een partner te hebben die jouw passie voor paarden deelt of in ieder geval begrijpt. Met name het begrip voor de tijd die je met deze hobby kwijt bent is van groot belang.

Door het evenement Horse Dating is het balletje gaan rollen. Dit evenement, georganiseerd door Vereniging Eigen Paard, is bedoeld om kopers en verkopers bij elkaar te brengen en te begeleiden bij de aankoop van een paard. Mensen vroegen zich af of er iets soortgelijks is voor mensen. Ilse kreeg deze vraag, ook buiten het evenement om, wel vaker. Dit heeft haar aan het denken gezet. Daarbij kent ze veel vrijgezellen paardenliefhebbers in alle leeftijdsklasse, ook bij de senioren.

Met ons team hopen met Paard & Partner paardenliefhebbers met elkaar te verbinden. Dit kan zijn in de vorm van een relatie, maar er kunnen ook vriendschappen ontstaan. Naast de website zullen er verschillende activiteiten worden georganiseerd en andere extra’s, zoals buitenritten. Heb je zelf een leuk idee, dan horen we het graag.

Ilse Jespers
Ik ben Ilse Jespers (33 jaar) en ik ben opgegroeid op een dressuurstal in het Brabantse Teteringen. Wat je misschien niet zou verwachten is dat ik nooit paard heb gereden. Op mijn (ik denk) 18e ben ik gestopt met het rijden van mijn pony. Ik heb toen mijn studie Retail Management en Rechten afgemaakt en ben die tijd directeur geworden van Vereniging Eigen Paard. Naast alle activiteiten op hippisch gebied vind het heel leuk om improvisatietheater te spelen.

Met Paard & Partner wil ik vooral mensen gelukkig maken in de liefde. Ik heb het altijd leuk gevonden om de juiste mensen bij elkaar te brengen en dat dit op deze manier kan is helemaal fantastisch.

 

 

 

 

 

 

Corina de Jong
Bij Paard & Partner ben ik betrokken voor de financiële en zakelijke kant mijn achtergrond in de finance sluit goed bij deze taken aan. Verder ben ik zelf ook een paardenliefhebber momenteel heb ik 3 paarden in de ZZ licht lopen en ben hard aan het trainen voor de overstap naar het ZZ zwaar. Zelf heb ik een partner die geen affiniteit heeft met paardensport wat nog wel eens resulteert in opmerkingen als “wat ben je veel weg voor de paarden” of “moet je weer zo vroeg op”.

 

 

 

 

 

Klazien Schaap
Klazien is psycholoog en gespecialiseerd in liefde en dating sinds 2004. Ik ben altijd al een enorme datingfanaat geweest. Ik wil er alles over weten, maar ik doe het ook graag in de praktijk. Mijn grootste talent is het vinden van geweldige relaties. Ik gun iedereen de overvloed aan liefde in hun leven zoals ik die zelf dagelijks ervaar. Daarom heb ik van mijn grootste hobby mijn werk gemaakt. Ik help mensen (en mannen in het bijzonder) het beste uit zichzelf te halen om de partner die zij leuk vinden te vinden en te veroveren, zonder gebruik te hoeven maken van snelle trucjes.