Wie zijn wij

Paard & Partner is opgericht door Ilse Jespers. Ilse groeide op in een paardenfamilie en is directeur van Vereniging Eigen Paard. Hierdoor weet ze hoe belangrijk het is om een partner te hebben die jouw passie voor paarden deelt of in ieder geval begrijpt. Met name het begrip voor de tijd die je met deze hobby kwijt bent is van groot belang.

Door het evenement Horse Dating is het balletje gaan rollen. Dit evenement, georganiseerd door Vereniging Eigen Paard, is bedoeld om kopers en verkopers bij elkaar te brengen en te begeleiden bij de aankoop van een paard. Mensen vroegen zich af of er iets soortgelijks is voor mensen. Ilse kreeg deze vraag, ook buiten het evenement om, wel vaker. Dit heeft haar aan het denken gezet. Daarbij kent ze veel vrijgezellen paardenliefhebbers in alle leeftijdsklasse, ook bij de senioren.

Wij hopen met Paard & Partner paardenliefhebbers met elkaar te verbinden. Dit kan zijn in de vorm van een relatie, maar er kunnen ook vriendschappen ontstaan. Naast de website zullen er verschillende speed-date avonden worden georganiseerd op hippische locaties met leuke demonstraties en andere extra’s. Ook organiseren we buitenritten. Heb je zelf een leuk idee, dan horen we het graag.

Ilse Jespers