Vereniging Eigen Paard

In 2018 zijn wij een samenwerking aangegaan met Vereniging Eigen Paard! Heb je bij ons een betaald lidmaatschap, dan ontvang je 50% korting op een lidmaatschap voor het eerste jaar bij Vereniging Eigen Paard! Vraag hier je kortingscode op!

Wat doet Vereniging Eigen Paard
Bij Vereniging Eigen Paard kun je terecht met al je vragen over paarden, zoals bijvoorbeeld over het kopen van een paard, verzorgingstips of juridische vraagstukken. Zij doen er dan alles aan om je van een goed advies te voorzien. De vereniging werkt met onafhankelijke deskundigen waardoor je zeker bent van een goed advies. Daarnaast bieden ze hun leden op verschillende producten en diensten korting en een ontvang je bij aanmelding een leuk welkomstcadeau.
Vereniging Eigen Paard is er voor alle paardenliefhebbers. Onafhankelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Speerpunten zijn advies bij aankoop en de mogelijkheid om via evenementen de kennis de vergroten. De vereniging vertegenwoordigt eigenaren van paarden en draagt eraan bij om met optimaal plezier de hobby en/of sport te kunnen beoefenen.

Contact gegevens
Vereniging Eigen Paard
Bergse Pad 8
4847 NC Teteringen
076-8888018
 info@eigenpaard.nl
www.eigenpaard.nl