Speeddaten

Ontmoet 15 tot 20 leuke dates van jouw leeftijd op 1 avond!
Paard & Partners is dé date specialist van hippisch Nederland. Beleef een gezellige avond uit in een relaxte en ongedwongen sfeer en wie weet vind jij wel de ware liefde. Je ontmoet tijdens een speeddate ongeveer 15 tot 20 singles en heb je de kans om in een paar minuten per date te kijken of het klikt. De dates duren tussen de 3 en 5 minuten. Dat lijkt misschien heel kort, maar dat is lang genoeg om te weten of er een klik is.

Matches met foto
Bij binnenkomst maken we een foto van je. Deze gebruiken we alleen om te versturen bij een match. Na deelname van een speeddate staan binnen 24 uur jouw matches online op jouw profiel met foto en emailadres. Niet vergeten zelf ook even een foto te uploaden (dit is uiteraard niet verplicht, maar een extra service).

Privacy
Paard & Partner communiceert alleen je voornaam en eerste letter van je achternaam op de matchkaarten. Bij een wederzijdse match wordt er het opgegeven emailadres uitgewisseld.

Programma
Je wordt op een hippische locatie ontvangen door één van de hosts van ons team met een drankje en de matchkaart. Op deze matchkaart geef jij je leukste dates aan. Na het welkomstwoordje start de speeddate waarbij je ongeveer 15 tot 20 singles op een wel heel leuke manier leert kennen! Tijdens de pauzes kun je even op adem komen. Je kan een drankje drinken en er gaan lekkere hapjes rond. Dit is ook het moment dat je nog even verder kan praten met die leuke date 😉 Binnen 24 uur ontvang je jouw matches per mail. Hierin staan de foto’s en mailadressen van wederzijdse matches. De rest is aan jullie!

Nog even alles op een rijtje:

  • Je ontmoet 15 tot 20 dates.
  • Een relaxte en ongedwongen sfeer.
  • Deelnemers hebben een connectie in de hippische wereld (of hebben daar i.i.g. geen problemen mee).
  • Sfeervolle en toegankelijke hippische locaties.
  • Binnen 24 uur ontvang je de matchmail.
  • Bekijk je matches met foto.