Paard & Partner buitenrit

zondag 29 maart 2020

Ja hij is er weer! De Paard & Partner Buitenrit!
Op zondag 17 mei organiseren we opnieuw een buitenrit voor de leukste vrijgezelle paardenmensen in het Brabantse Riel. 
 

**UPDATE** De eerste groep is vol voor dames, mannen kunnen zich nog aanmelden. Bij voldoende inschrijvingen openen we de 2e groep.

Mee rijden met manege paard of eigen paard

Je kan deelnemen met een paard van de manege maar ook met je eigen paard kan je komen. Er zijn voldoende leuke paarden op de maneges die mee doen aan de ritten. De paarden zijn gewend aan de buitenritten.

Er is voldoende genoeg ruimte en faciliteiten om je paard uit de trailer te laden en op te zadelen. De kosten om mee te rijden met een manege paard is €55,- en met je eigen paard is €40,-

Paard & Partner buitenrit unieke buitenrit

Er zal een groep in de ochtend om 10.00 uur rijden en in de middag om 14.00 uur rijden. De indeling van de groepen gaat op leeftijd, geslacht en rijervaring. Bij de reservering kan je je voorkeur aangeven, het kan dus zijn dat dit gewijzigd wordt. Dit hoor je van te voren. De buitenrit wordt gereden met begeleiding vanuit de manege.

Gezellige gezamenlijke lunch

De prijs van de buitenrit is inclusief een gezellige lunch. Zo heb je nog alle ruimte om samen te kletsen en elkaar te leren kennen.

Korting voor Paard & Partner leden en voor leden van Vereniging Eigen Paard.

Ben je lid van Vereniging Eigen Paard of heb je een betaald account op Paard & Partner geef dit dan aan bij de reservering. Je ontvangt dan €5,- korting

Geef je hier op! Kijk voor meer info en inschrijving op de site van Vindjebuitenrit.

Catalogus
Auteur
Paard & Partner
Datum
10 februari 2020