Vrijgezellenteam horsEscape

Plezier met andere (vrijgezellen) paardenliefhebbers en samenwerken met je paard, dat is waar het om draait tijdens het event ‘HorsEscape’. De tweede editie van dit event, georganiseerd door Bit samen met Horse & Dog of course en Paard & Partner, is op zaterdag 18 mei 2019. Durf jij de uitdaging aan?

Meestal vorm je in de paardensport alleen met je paard een team, maar tijdens HorsEscape heb je de hulp van meer teamgenoten hard nodig.

Jullie paarden zijn gestolen tijdens een overval op de postkoets en na een lange zoektocht hebben jullie ze weer gevonden en terug gestolen van de paardendieven. Maar die paardendieven hebben jullie vluchtweg ‘geblokkeerd’ met allerlei raadsels en opdrachten. De dieven hebben inmiddels de achtervolging ingezet en jullie moeten hen voor zien te blijven. Jullie hebben 2 uur de tijd om de paarden veilig te stellen!

In teams van 4 tot maximaal 8 personen ga je van start om de juiste route naar de finish te ontcijferen en speciaal voor Paard & Partner is er ook een vrijgezellenteam!

Als deelnemer aan het vrijgezellenteam Paard & Partner krijg je ook nog eens 50%(!) korting en betaal je geen € 60, maar slechts € 30.

Inschrijving is per persoon. We houden rekening met de verhouding tussen mannen en vrouwen. Geef je dus snel hier op!

Klik op de afbeelding voor meer info en de algemene voorwaarden

Geef een reactie