Vrijgezellen buitenrit 20 januari

Rij mee op de Paard & Partner buitenrit speciaal voor singles in Riel. Een buitenrit is een ideaal moment om kennis te kunnen maken en met elkaar te kletsen over jullie passie voor paarden.

Mee rijden met manege paard of eigen paard

Je kan deelnemen met een paard van de manege, maar ook met je eigen paard kan je komen. Er zijn voldoende leuke paarden op de maneges die mee doen aan de ritten. De paarden zijn gewend aan de buitenritten.

Er is voldoende genoeg ruimte  en faciliteiten om je paard uit de trailer te laden en op te zadelen. Laat bij de reservering weten of je moet eigen paard komt dan passen we de prijs voor je aan. De kosten om mee te rijden met een manege paard is €45,- en met je eigen paard is €30,-

Paard & Partner buitenrit unieke buitenrit

Er zal een groep in de ochtend om 10.00 uur rijden en in de middag om 14.30 uur rijden. De indeling van de groepen gaat op leeftijd en rijervaring. Bij de reservering kan je je voorkeur aangeven, het kan dus zijn dat dit gewijzigd wordt.  Dit hoor je van te voren. De buitenrit wordt gereden met begeleiding vanuit de manege.

Gezellige gezamenlijke lunch

De prijs van de buitenrit is inclusief de gezellige lunch. Zo heb je nog alle ruimte om samen te kletsen en elkaar te leren kennen. Schrijf je hier in.

Geef een reactie