Uitgelicht: Wouter

Hoi, ik ben Wouter 29-jaar en woon alleen in het mooie, zonnige Den Helder.
Werk in Amsterdam en mag wel zeggen dat sportief één van mijn eigenschappen is.
Ik ben iemand die niet snel stil zit, maar wel enorm kan genieten van de rust op stal op een zonnige ochtend. Ga niet snel naar een bar/kroeg, vind het velen malen gezelliger om gewoon lekker uit eten te gaan. Evenementen bezoeken, weg met de paarden of gewoon lekker shoppen naar paardenspullen (Ja, deze paardenjongen vind shoppen ook leuk!). Daarnaast een erg gevoelig persoon waardoor ik vaak eerst aan een ander denk alvorens aan mezelf.

Niet geheel onbelangrijk, mijn paard heet Waylon en hem rij ik momenteel Dressuurmatig en Recreatief (Buiten/Strand). Ben zeker geen topruiter, dus verwacht geen Edward Gal

Waar ben je naar opzoek?
Al enige tijd ben ik alleen en dat ging allemaal prima, alleen mis ik het om mijn passie voor de paarden te delen met iemand waarbij dit wederzijds is.
Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, ik val op vrouwen, dus deze paardenjongen zoekt een paardenmeisje. 
Omdat ik de Dressuur-tak van de paardensport erg kan waarderen zou het leuk zijn om iemand te ontmoeten welke hier actief mee bezig is met haar eigen paard(en).

Heb je al eerder relaties gehad? Was hierbij een verband met de paarden?

Ja, ik heb eerder een relatie gehad maar dit had geen verband met de paarden. Tevens als vrienden uit elkaar gegaan na een wederzijds besluit.

Mijn vorige relatie had niets met de paarden te maken. De interesse was er wel alleen was het ‘delen’ van de passie erg lastig, de paardenmensen onder ons zullen wel begrijpen wat ik bedoel.

Wat zie je het liefste in een nieuwe partner?
Dit is een lastige vraag, het liefste wat ik in een eventuele nieuwe partner zie is toch wel de paardenpassie. Niet zozeer de liefde voor de edele dieren, maar ook bijvoorbeeld de sportiviteit, het doorzettingsvermogen, conditie, het zorgen voor & velen andere punten welke hierbij komen kijken.

Heb je al leuke gesprekken gehad op de datingsite Paard & Partner?
Helaas nog niet, maar mede omdat de website net ‘in de lucht’ is zal dit wel loslopen.
Het aspect is in ieder geval goed bedacht en zal ook zeker wel zijn vruchten afwerpen.
Door een kleine betaling wat voor de meeste paardenmensen die serieus opzoek zijn zeker geen probleem is, vermijd je ook juist die personen welke er misbruik van maken. Zo hou je alleen de echt serieuze mensen over en ik ben van mening dat dat een goede combinatie is.

Log in en bekijk hier het profiel van Wouter.

Schrijf je nu in om in contact te komen met Wouter.
Wil je net als Wouter een keer uitgelicht worden? Stuur ons dan een mailtje, info@paardpartner.nl

Geef een reactie