Primeur voor Oosteind: datingsite voor singles in paardenwereld gelanceerd

OOSTEIND – Het zou zomaar een gat in de (paarden)markt kunnen zijn. Een nieuwe datingsite voor singles in de paardenwereld. Afgelopen zondag werd Paardpartner.nl gelanceerd tijdens -toeval bestaat niet- Horse Dating in Oosteind.

Terwijl Horse Dating draait om het koppelen van paardenliefhebbers aan het juiste paard, gaat het Paardpartner.nl juist om het koppelen van de paardenliefhebbers zelf. Het idee ontstond begin dit jaar bij Ilse Jespers, directeur van de Vereniging Eigen Paard. Mensen die iets met paarden hebben, brengen graag veel tijd door met de nobele dieren. En dan is het wel zo mooi om een partner te treffen die hetzelfde gevoel koestert. Mogelijk hebben 500.000 mensen in ons land iets met paarden. Maar ze kennen elkaar niet, terwijl het toch best een ons-kent-ons-wereldje is, aldus Jespers in een persverklaring.

Paardpartner.nl kan helpen om die gewenste partner te vinden. De site werkt eenvoudig: vul je profiel in, plaats desgewenst foto’s en filmpjes en vermeld of je zelf een paard hebt. Kosten: een tientje per maand.

Een artikel uit BN De Stem

Geef een reactie