Deze man houdt van het leven! Hij ziet overal kansen en wil deze dan ook niet laten liggen. Dat past uitstekend bij hem als ondernemer. Zelf noemt hij het (niet onterecht) een lifestyle. Hij onderneemt met name in het vastgoed, maar fokt ook paarden en begint binnenkort met het schrijven van een boek. Zo kunnen we ook nog wel even doorgaan. 

Het is een charismatische man met een positief en empathisch karakter. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn warme, loyale en sociale kant zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt bij hem. Hij heeft dan ook een rijk sociaal leven en is zijn band met zijn familie erg goed.

Hij is gek op zijn dochters van 6 en bijna 9 jaar oud. Een van de grote gedeelde passies zijn die voor de paarden. De paarden staan aan huis in een landelijke omgeving en dat geeft een heerlijk gevoel van vrijheid. Naast de paarden lopen hier nog honden, kippen en konijnen rond. Hij sport bijna iedere dag, leest graag en is hij gek op Volvo’s.

Hij is zorgvuldig en bevlogen. In een relatie kan hij door het vuur gaan voor je. We geloven niet dat “half werk” in zijn woordenboek voorkomt. Communicatie en zelfreflectie zijn belangrijk voor hem, het liefst met een vleugje humor.

Persoonlijk
Postuur: bourgondisch
Lengte: 1.80 m.
Kleur ogen: blauw/grijs
Haar: donkerblond half lang
Kledingstijl: casual/netjes
Roken: nee
Drankje: gezellig bij een etentje
Mocht een nieuwe partner nog een kinderwens hebben, dan staat hij daar voor open.

Hij zoekt
Hij zou graag een warme en krachtige Brabantse vrouw ontmoeten (of uit Noord-Limburg). Ben jij een vrouw jonger dan deze man, heb je geen kinderen en spreekt dit profiel je aan? Neem dan contact met ons op.

Reageer
Reageren op een contactadvertentie is kosteloos. Er wordt daarna contact met je opgenomen en er vindt een klein interview plaats zodat we kunnen bekijken of jullie bij elkaar passen. 

Mocht er een match zijn dan krijg je een vragenlijst toegestuurd. Met deze informatie gaan we naar je match en wie weet ontmoeten jullie elkaar snel! info@paardpartner.nl