Hoe werkt het?

De datingsite van Paard & Partner biedt verschillende mogelijkheden. Op deze pagina kun je terugvinden hoe je gebruik kunt maken van deze opties.

Zorg als eerste dat je alle stappen hebt doorlopen om gebruik te kunnen maken van de functies.

 

Zoek andere leden

ga naar je profielpagina en klik in het submenu op Zoek. Hier kun je de Algemene Zoekvragen invullen en eventueel Extra Opties. Klik op Verzend.

Vrienden

Je kan iemand uitnodigen als vriend door op + te klikken (aan vrienden toevoegen) onder de profielfoto. Deze persoon krijgt dan een uitnodiging per email. Wanneer je verzoek is goedgekeurd vind je deze persoon terug bij je vriendenoverzicht.

Favorieten

Je kan iemand aan je favorieten toevoegen door op het hartje te klikken (aan favorieten toevoegen) onder de profielfoto. Deze persoon krijgt een melding per email. Wanneer je verzoek is goedgekeurd vind je deze persoon terug bij je favorieten overzicht.

Bericht

Je kan iemand een bericht sturen door op het envelopje te klikken onder de profielfoto. Deze persoon krijgt een melding van dit bericht per email.

Chat

Je kan privé met iemand chatten. Het is alleen mogelijk om met iemand te chatten die online is. Klik rechtsonder op het rode balkje met de tekst “Chats” en open het tabblad “Contacten” om te zien wie er online is..