Buitenritten

In samenwerking met www.vindjebuitenrit.nl organiseren we buitenritten voor vrijgezellen.

Ga mee op de Paard & Partner buitenrit speciaal voor singles. Een buitenrit is een ideaal moment om kennis te kunnen maken en met elkaar te kletsen over jullie passie voor paarden. Hierbij kan je ongedwongen met elkaar kennis maken.

Zondag 14 april in Gasselte en zondag 19 mei in Riel.

Mee doen met manege paard of eigen paard

Je kan deelnemen met een paard van de manege maar ook met je eigen paard kan je komen. Er zijn voldoende leuke paarden op de manege die gewend zijn aan de buitenritten op de heide en door het bos. Op de manege is er voldoende ruimte om je paard uit de trailer te laden en op te zadelen.
Laat bij de reservering weten of je moet eigen paard komt dan passen we de prijs voor je aan. De kosten om mee te rijden met je eigen paard is €40,-

Paard & Partner buitenrit rijden in verschillende groepen

Er zal een groep in de ochtend om 10.00 uur en in de middag om 14.00 uur rijden. De indeling van de groepen gaat op leeftijd en rijervaring. Bij de reservering kan je je voorkeur aangeven, het kan dus zijn dat dit gewijzigd wordt. De buitenrit wordt gereden met begeleiding vanuit de manege.

Samen lunchen

De prijs van de buitenrit is inclusief de gezellige lunch en een drankje na de buitenrit. Zo heb je nog alle ruimte om samen te kletsen en elkaar te leren kennen.

Wil je wel komen naar de evenement maar liever niet paardrijden?

Dan kan je je ook alleen aanmelden voor de lunch. Stuur dan even een e-mail naar contact@vindjebuitenrit.nl

Geef een reactie